Verbindingsproblemen oplossen

• Probeer uw streepjescodescanner dichterbij te houden of houd hem onder een andere hoek

• Controleer of uw streepjescodescanner is opgeladen

• Maak het scherm van uw apparaat en het glas van de streepjescodescanner schoon

• Controleer of uw streepjescodescanner compatibel is: sommige scanners werken mogelijk niet met bepaalde apparaten

• Druk de koppelingscode af: sommige scanners kunnen niet scannen op schermen. Download de streepjescode waarmee u kunt koppelen, druk deze af en scan hem om het nogmaals te proberen

Ondervindt u nog steeds problemen?

Los andere verbindingsproblemen met de streepjescodescanner op en zorg dat uw scanner goed werkt.