Ansluta till WiFi

1. Välj språk.

2. Du ombeds nu bekräfta om du vill ansluta till WiFi genom att trycka på den gröna bocken på kortläsaren.

3. Kortläsaren börjar nu söka efter wifi-nätverk.

4. Välj det nätverk du vill ansluta till genom att söka uppåt och nedåt med pilarna.

5. Bekräfta nätverket genom att trycka på den gröna bocken.

6. Ange WiFi-lösenordet och tryck på "OK".

Din enhet ansluts nu till det nätverk du valt. Nu kan du logga in på kortläsaren.

Viktigt

Om du använder en äldre version av vår kortläsare 3G går det inte att ansluta via WiFi. När du slår på din kortläsare kommer den automatiskt att anslutas till ett lokalt nätverk så att du kan börja ta betalt.

Upprätta en mobil nätverksanslutning

Det inbyggda SIM-kortet ger kortläsaren obegränsad data genom att koppla upp mot det bästa tillgängliga nätverket. Det medför inga extra kostnader.

Du får inte byta ut eller mixtra med det medföljande SIM-kortet. Om du gör det kan det göra att kortläsaren inte fungerar som den ska.

1. Slå på din kortläsare.

2. Välj språk.

3. När du ombeds ansluta till wifi väljer du "Inte nu" genom att trycka på nedåtpil och sedan den gröna bocken på kortläsaren.

Din enhet ansluts nu till den starkaste nätverksanslutningen den kan hitta.

Problem med SIM-kortet

Om kortläsaren inte kan anslutas, och visar meddelandet "Anslutningsfel" kan du testa följande:

• Starta om enheten. Stäng av enheten genom att hålla nere On/off-knappen i fyra sekunder eller tills de fyra gröna lamporna slocknar. Vänta i några sekunder och sätt sedan på kortläsaren igen.

• Ändra din plats. Öppna områden alternativt nära fönster är bästa tänkbara platser för anslutning.