Beställ en kortläsare och skapa en profil

1. Gå till SumUps hemsida och klicka på "Kom igång".

2. Välj en kortläsare eller ett paket och klicka på "Gå till betalningen".

3. Ange din e-postadress och välj ett lösenord till din SumUp-profil.

4. Klicka på "Skapa profil".

5. Ange din leveransadress.

Obs: Du kan ange en annan faktureringsadress genom att kryssa för rutan.

6. Välj betalningssätt och klicka på "Beställ".

Om du väljer banköverföring som betalningssätt visas de uppgifter som behövs här. Vi skickar din beställning så snart vi får betalningen. Läs mer i vår leveransartikel.

Obs:

Om du inte är säker på vilken kortläsare som passar dig bäst kan du kolla in vår jämförelse av olika kortläsare för att se alla de olika funktionerna.

Färdigställ SumUp-profilen

När beställningen är genomförd har du några få steg kvar för att avsluta registreringen.

1. Klicka på "Färdigställ registrering" så kommer du till din SumUp-profil.

2. Välj "Enskild firma" eller "Annan bolagsform" beroende på vilken slags verksamhet du har.

3. Ange dina företagsuppgifter och klicka på "Spara och fortsätt".

Obs: Har du ingen webbplats? Kryssa för rutan "Jag har ingen webbplats".

4. Ange dina personuppgifter och klicka på "Spara och fortsätt".

Obs: Du kan lägga till en annan hemadress med alternativet "Lägg till en adress".

5. Ange dina bankuppgifter och klicka på "Spara och fortsätt".

Obs: Kontoinnehavaren måste stämma överens med namnet i SumUp-profilen.

Klart. Nu är du registrerad hos SumUp. Aktivera din profil, så kan du börja ta emot kortbetalningar och ge ditt företag en skjuts.

Obs:

Du kan inte ändra landet i din profil. Om du vill bedriva verksamhet i ett annat land måste du skapa en ny SumUp-profil på det landets domän.