Kom i gang med din netbutik

1. Klik på "Netbutik" i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på "Kom i gang nu".

Opret din netbutik

Klik på “Start” i opsætningsmenuen for at begynde at tilpasse din netbutiks udseende. Her kan du designe din netbutiks layout og stil.

Tryk på "Webadresse" for at tilføje et brugerdefineret domæne til din netbutik og administrere hvilke URL'er, der linker til din butik.

Vælg “Forsendelse” for at se, hvordan dine produkter når frem til dine kunder, herunder muligheder for levering og afhentning.

Du kan også tilføje flere forsendelsesmuligheder og indstille afhentning i butikken på et senere tidspunkt.

Til sidst skal du trykke på “Produkter” for at begynde at tilføje produkter, du vil sælge i din butik.

Du kan også tilføje flere produkter til dit produktkatalog på et senere tidspunkt. Bare husk at aktivere skifteknappen “Netbutik” og tilføje en beskrivelse, der skal bruges i din butik.

Du kan også ændre din butiks vilkår og betingelser, når du har sat det hele op, og du kan ændre sproget i butikken.

Begynd at sælge online

Når du har gennemført alle trinnene, kan du klikke på "Åbn butik" for at offentliggøre din netbutik og begynde at sælge dine produkter online.