Tilslut kortlæsere via Bluetooth

1. Tænd for kortlæseren, og aktiver Bluetooth.

2. Tryk på profilikonet i øverste hjørne af skærmen i SumUp Appen.

3. Åbn "Kortlæser", og sørg for, at "Modtag betalinger med kortlæser" er aktiveret.

• Hvis du tilslutter en kortlæser for første gang, skal du trykke på "Tilslut kortlæseren"

• Hvis du allerede har en kortlæser tilsluttet, skal du trykke på "Skift til en anden kortlæser".

4. Kontroller, at det trecifrede nummer i appen svarer til serienummeret bag på læseren.Bekræft ved at trykke på "Tilslut".

5. Din kortlæser og app vil bekræfte, at forbindelsen er oprettet.Kortlæseren kan skifte til standby, når den er inaktiv, men den forbliver tilsluttet.

Hvis du ikke kan se din enhed, skal du trykke på "Scan igen" for at prøve igen, eller prøv at  nulstille Bluetooth-forbindelsen.Som alternativ kan du tilslutte en kortlæser ved hjælp af et af de kabler, der følger med POS Lite.

Yderligere indstilling

Udskriv kvitteringer efter transaktioner, eller genudskriv kvitteringer fra tidligere salg ved at oprette forbindelse til en printer og vælge dine foretrukne indstillinger.

Gør kontantbetalinger nemmere med SumUp ved at installere et kasseapparat. Vær opmærksom på, at du skal have forbindelse til appen for at dette virker.

Begynd at tage imod kortbetalinger

Når du har foretaget alle indstillinger, kan du begynde at tage imod kortbetalinger med din kortlæser.