Der pålægges ingen gebyrer for kontantbetalinger.

Sådan modtager du kontantbetalinger

Her er en hurtig trin-for-trin guide til, hvordan du registrerer kontantbetalinger i SumUp Appen:

1. Åbn SumUp Appen på din smartphone, og log ind.

2. Indtast et beløb, som du normalt ville for en kortbetaling, eller vælg et produkt fra dit produktkatalog.

3. Når du trykker på "Opkræv", vises en ny skærm, hvor du kan vælge en betalingsmetode.

4. Tryk på "Kontant".

5. Indtast det kontante beløb, du har modtaget. Appen fortæller dig automatisk, hvor mange kontanter du skal give tilbage.

6. Tryk på "Betal", og du er færdig!

Du har nu mulighed for at sende en kvittering til din kunde via SMS eller e-mail.

Hvis du vil give din kunde en fysisk kvittering, kan du også udskrive en kvittering med en af vores kompatible printere eller via AirPrint/Google Cloud Print.

1. Åbn SumUp Appen på din smartphone, og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, som du er registreret med.

2. For at aktivere kontantbetalinger skal du trykke på "Mere" og gå til "Betalingsmetoder".

3. Aktiver knappen "Kontantbetaling", og gå tilbage til din startskærm.