Samlede omkostninger

3G kortlæseren fås kun som en del af et sæt med 3G printeren for 1099 kr. (ekskl. moms). Herefter betaler du kun et gebyr pr. transaktion, og der er ingen månedlige gebyrer.

Accepterede kort og betalingsmetoder

SumUp 3G kan behandle følgende kredit- eller betalingskort: Visa, V Pay, MasterCard, Maestro, American Express, Discovers, Diners Club og China Union Pay.

Med en registreret SumUp-profil og denne kortlæser kan du tilbyde betalingsmulighederne: Chip, kontaktløs betaling (NFC), Google Pay og Apple Pay.

Internetforbindelse

Da der følger ubegrænsede mobildata med kortlæseren, opretter den selvstændigt forbindelse til et netværk for at kunne behandle betalinger. Det betyder, at du ikke behøver at betale for cellulære data, da de er inkluderede i prisen.

Du kan også oprette forbindelse til dit lokale Wi-Fi.

Kvitteringer

Send kunderne deres kvittering via e-mail eller SMS.

Refunderinger

Udsted nemt en refundering, hvis det er nødvendigt.

Drikkepenge

Der er en drikkepengefunktion, så kunderne kan give drikkepenge.

Medarbejderprofiler

Du kan oprette flere underprofiler, så dine medarbejdere kan bruge din kortlæser.

Batteri

Oplad din kortlæser med det USB type C-kabel, der følger med, ved at forbinde det til din computer eller en anden strømkilde. Et fuldt opladet batteri holder til over 50 transaktioner.