Ændring af dine kvitteringer

1. Log på din SumUp-profil med en webbrowser, og vælg profilsymbolet i øverste højre hjørne.

2. Vælg "Kvitteringer".

3. Klik for at redigere de forskellige områder af kvitteringen for at tilføje en adresse, kontaktoplysninger og en brugerdefineret besked.

Ændringer i dine kvitteringer vil ikke ændre de officielle person-, kontakt- og forretningsoplysninger, der er registreret i din SumUp-profil.

Hvorfor tilpasse kvitteringer?

Genkendelige kvitteringer, der indeholder virksomhedsoplysninger, minder kunderne om deres køb og reducerer risikoen for tilbageførsler.