Få adgang til og download dine rapporter

1. Klik på fanen "Start" i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg derefter "Alle rapporter".

3. Vælg en tidsperiode ved hjælp af datoknappen i øverste venstre hjørne.

4. Klik på navnet på den rapport, som du vil eksportere.

Hvilke rapporter er tilgængelige?

Fakturaen for transaktionsgebyrer indeholder oplysninger om de samlede transaktionsgebyrer for en måned. Du skal ikke betale dette beløb, da det allerede er trukket fra dine udbetalinger. Som udbyder af finansielle tjenester er vores gebyrer fritaget for moms.

Vi sender dig fakturaen for gebyrer via e-mail sammen med hver månedlig udbetalingsrapport.

Udbetalingsrapporten indeholder en liste over alle de korttransaktioner, der allerede er udbetalt til dig - herunder datoen for udbetalingen og de tilknyttede transaktionsgebyrer.

Få mere at vide om udbetalingsrapporter.

Omsætningsrapporten indeholder en oversigt over alle de varer eller tjenester, du har solgt over en periode, og opdeler forretningsaktiviteter efter kategori, betalingsmetode og medarbejdere.

Download din rapport som PDF for at gøre dit skatteregnskab nemmere at sende til alle relevante finansielle myndigheder.

Salgsrapporten beskriver dine salgsaktiviteter over en periode.

Ved hjælp af oplysninger tilføjet via dit Produkter-afsnit giver den et overblik over, hvor mange produkter du har solgt, om de blev købt med kontanter eller kort, og hvilken skattekategori de hører under.

Transaktionsrapporten indeholder en liste over alle dine transaktioner, inklusive kortbetalinger, betalinger med kontanter og refunderinger.

Den viser betalingsmetoden, transaktionens status, kundens korttype og en transaktionsbeskrivelse, hvis du har tilføjet en.