Annuller mit kort

Før du annullerer dit kort, skal du sørge for at overføre pengene fra dit SumUp Card til en ekstern konto.

1. Klik på “SumUp Card” i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på “Kort”.

3. Klik på symbolet med tre prikker i feltet “Administrer kort”, og vælg “Annuller kort”.

4. Tjek betingelserne for annullering, og klik på “Næste”.

5. Vælg årsagen til, at du vil have dit kort erstattet.

6. Indtast din adgangskode, og klik på “Annuller kort”.

Erstat mit SumUp Card

Du vil ikke kunne bestille et nyt kort et stykke tid efter annulleringen. Hvis du har mistet dit kort, eller det er blevet stjålet, kan du anvende erstatningsproceduren til at erstatte dit SumUp Card.