Tilpas din profil

Læs mere om udbetalinger for at finde ud af, hvordan vi overfører dine penge til dig. Vælg derefter, hvordan du vil modtage dine penge alt efter, hvad der passer dig bedst.

Du kan også ændre dine bankoplysninger for at sikre, at dine oplysninger altid er korrekte.

Administrer medarbejdertilladelser, og beskyt dine private oplysninger ved at oprette unikke medarbejderlogins, der er knyttet til din hovedprofil.

Giv kunderne mulighed for at give drikkepenge for en god oplevelse ved at aktivere drikkepenge og indstille brugerdefinerede eller forudindstillede drikkepengemuligheder.

Tilpas dine kvitteringer ved at tilføje et logo og andet, og ændr den måde, som din virksomheds navn vises på kundernes kontoudtog ved at redigere din faktureringsbeskrivelse.

Når du øger dit brands synlighed, minder du kunderne om det køb, de har foretaget, og mindsker sandsynligheden for tilbageførsler.

Hvordan modtager jeg betalinger?

Se, hvordan du accepterer betalinger med SumUp ved at få vist de tilgængelige betalingsmuligheder, og hvordan du konfigurerer dem.