Rediger afsnittet Vilkår og betingelser

1. Klik på "Netbutik" i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg "Indstillinger" og derefter "Juridisk".

3. Indtast vilkår og betingelser og en fortrolighedspolitik for de forskellige kategorier, og bekræft ved at klikke på "Gem".

Du kan få vist dine betingelser og vilkår eller fortrolighedspolitik på redigeringssiden ved at klikke på "Vis vilkår og betingelser" eller "Vis fortrolighedspolitik" på enten din SumUp-profil eller i appen.

Dine kunder skal acceptere vilkårene og betingelserne såvel som fortrolighedspolitikken for at kunne afgive en bestilling i netbutikken.

Tilpas min netbutik

Du kan også tilpasse din netbutik på andre måder, f.eks. ved at ændre bannerbilledet eller indkøbskurvens layout.