Tilføj en forsendelsesmulighed

1. Vælg fanen “Netbutik” i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg “Indstillinger” og derefter “Forsendelse og afhentning”.

3. Klik på “Tilføj forsendelsesmetode”.

4. Navngiv din forsendelsesmetode, og klik på “Tilføj lokation”, og vælg de lande, du leverer til. Tryk på “Gem” for at bekræfte.

5. Tilføj en pris for forsendelse. Du kan også tilbyde gratis fragt til kunder, der bestiller for over et bestemt beløb.

6. Tilføj eventuelle yderligere oplysninger som f.eks. forsendelsestid og notifikationsmetoder. Disse oplysninger vil også være en del af bekræftelsesmailen.

7. Tryk på “Gem” for at bekræfte.

Du kan redigere dine indstillinger for kundenotifikationer for at administrere, hvordan dine kunder bliver informeret om status for deres ordrer.

Tilbyd afhentningsmuligheder

Alternativt kan du indstille afhentningsmetoder, så dine kunder selv kan hente deres produkter i stedet.