Hvordan ved jeg, at fakturaen er betalt?

Når du har sendt en faktura, vil din kunde se en oversigt over fakturaen (produkter, priser osv.) samt en betalingsknap.

Fra e-mailen kan din kunde enten betale fakturaen direkte ved at klikke på "Betal denne faktura" eller ved at downloade fakturaen som PDF-fil og klikke på linket på selve fakturaen. Begge valgmuligheder vil videresende din kunde til vores online betalingsterminal, hvor de bliver bedt om at indtaste deres kreditkortoplysninger og klikke på "Betal XX".

Når din kunde har gennemført betalingen, ændres fakturaens status til “Betalt”. Du og din kunde får besked om status for betalingen via e-mail.

Bemærk:

Du kan tilføje en automatisk påmindelse om betaling til forfaldne fakturaer, imens du opretter en faktura. Alternativt kan du også sende eller dele fakturaer og betalingslinks til fakturaer igen.

Sådan ændres betalingsstatus

Hvis din kunde beslutter sig for at betale med en alternativ metode, f.eks. kontant eller bankoverførsel, kan du nemt ændre status for betalingen.

Sådan ændrer du betalingsstatus for en faktura under din SumUp-profil

I afsnittet Fakturaer skal du vælge den relevante faktura efterfulgt af "Tilføj betaling". Indtast eventuelt en beskrivelse, og vælg den dato, hvor fakturaen blev betalt. Klik på "Gem" for at sikre, at fakturaen ændres fra "Sendt" eller “Set” til "Betalt".

Sådan ændrer du betalingsstatus for en faktura i SumUp Appen

Du skal blot klikke på den relevante faktura efterfulgt af de 3 prikker og vælge “Tilføj betaling”. Vælg derefter den dato, hvor fakturaen blev betalt, ved at klikke på “Betalingsdato“ og derefter “Gem”. Status for fakturaen ændres nu fra “Sendt“ eller “Set” til “Betalt“.