Tag imod kortbetalinger

1. Tryk på "Kasse" nederst på skærmen i SumUp Appen.

2. Tryk på "Beløb" for at indtaste et beløb (min. 8,00 kr.) eller "Produkter" for at sælge et produkt fra dit produktkatalog.

3. Tryk på "Betal", og vælg "Kortlæser".

4. Kunderne kan også vælge, om de vil tilføje drikkepenge.

5. Bed kunden om enten at holde kortet imod eller indsætte det i kortlæseren. Der kan være behov for, at kunden bekræfter betalingen med sin PIN-kode.

Du modtager en bekræftelse af, at din transaktion er gennemført, når betalingen er foretaget. Hvis transaktionen mislykkes, kan du se her, hvordan du kan løse problemer med transaktioner.

Hvornår modtager jeg mine penge?

Vi sender dine penge til dig som udbetalinger. Læs mere om udbetalinger, og find ud af, hvordan og hvornår du får dine penge.

Udsted en kvittering

1. På skærmen for vellykket transaktion kan du vælge, om du vil sende kvitteringen som e-mail eller SMS.

2. Indtast kundens kontaktoplysninger, og bekræft, at du vil sende kvitteringen.

Kvitteringer er værdifuldt bevismateriale, der beskytter imod tilbageførsler, så sørg for at udlevere dem, når det er muligt. Du kan til enhver tid udstede kvitteringer for tidligere salg.

Hvordan fungerer refunderinger?

Find ud af, hvordan du udbetaler en refundering, hvis kunden ønsker at få pengene tilbage.