Modtag kortbetalinger med Air kortlæseren

1. I SumUp Appen skal du åbne skærmen "Kasse".

2. Indtast transaktionsbeløbet (minimum 8,00 DKK), eller vælg et produkt fra dit produktkatalog.

3. Tryk på “Betal”, og vælg “Kortlæser”. Hvis dette er din første transaktion, skal du muligvis indstille din Air kortlæser.

4. Bed din kunde om at betale ved enten at lægge deres kort til kontaktløs betaling på Air kortlæseren eller indsætte det og derefter følge vejledningen på skærmen.

Din Air kortlæser vil vise en bekræftelsesmeddelelse, og du kan vælge, om du vil give en kvittering.

Har du problemer?

Hvis du oplever problemer, kan du se, hvordan du afhjælper tilslutningsproblemer, eller se manualen til Air kortlæser for at få tips and tricks.