Opret et tilbud

1. Klik på "Fakturaer" i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg "Tilbud" og derefter "Nyt tilbud".

3. Klik på tilbudsnummeret for at redigere det og tilføje en dato og en udløbsdato. Alle fremtidige tilbud vil følge denne rækkefølge, indtil du ændrer den.

1. Indtast kundens oplysninger, eller vælg en kunde på kundelisten. De kundeoplysninger, som du tilføjer her, gemmes i dit kundekartotek.

2. Tilføj oplysninger om, hvad du sælger, eller vælg et produkt fra dit produktkatalog. De produktoplysninger, som du tilføjer her, gemmes i dit produktkatalog.

3. Tilføj flere produkter ved hjælp af "Tilføj produkt", eller klik på nogle produkter og brug funktionen "Slet linje" til at fjerne dem.

1. Vælg at tilføje en rabat ved at klikke på knappen "Tilføj" under subtotal-beløbet.

2. Vælg, om du vil vise brutto- eller nettopriser, og rediger sproget på fakturaen ved hjælp af funktionen "Rediger dokumentindstillinger".

3. Klik på "Tilføj vilkår og betingelser" for at tilføje ekstra noter eller et sæt vilkår og betingelser.

1. Klik på "Færdiggør" for at færdiggøre tilbuddet. Du kan redigere et tilbud igen ved at klikke på de tre prikker i øverste hjørne og vælge "Rediger".

2. Klik på "Send" i øverste hjørne, og tilføj modtagernes e-mailadresser adskilt med kommaer såvel som et emne og brødtekst. Du kan også downloade eller udskrive dit tilbud.

3. Klik på "Send tilbud" for at sende e-mailen og tilbuddet. Tilbuddet vil med det samme være synligt i din tilbudshistorik.

Gør et tilbud til en faktura

Hvis kunden accepterer tilbuddet, kan du ændre det til en faktura, uden at det er nødvendigt at indtaste alle oplysningerne igen.

1. Klik på "Fakturaer" i navigationspanelet til venstre i din SumUp-profil.

2. Klik på "Tilbud", og vælg det relevante tilbud.

3. Vælg "Accepteret af kunde" og derefter "Konverter til faktura".