Sådan verificerer du din profil

Du vil modtage en e-mail fra vores Onboarding Team, der anmoder om en scanning eller et foto af følgende dokumenter:

• Id – (f.eks. fotosiden og siden med din underskrift i dit pas eller begge sider af dit kørekort)

• Bevis på hjemmeadresse – (f.eks. elregninger, kontoudtog eller lejekontrakt dateret

inden for de sidste 6 måneder)

Bemærk:

Vi kan anmode om yderligere dokumenter senere i onboardingprocessen. Det kunne f.eks. være bevis på forretningsaktivitet såsom fakturaer, visitkort, virksomhedens websted osv.

Upload dine dokumenter

1. Klik på profilsymbolet i øverste højre hjørne i din SumUp-profil

2. Vælg "Dokumenter".

Her kan du uploade dit id-dokument til afsnittet "Legitimation" og beviset på din hjemmeadresse til afsnittet "Adressebevis". Når dokumenterne er uploadet, verificerer vores team dem og vender tilbage til dig via e-mail.

Hvad er kravene til dine dokumenter?

Identifikation

• Det indsendte id skal være gyldigt og ikke udløbet. Det skal også vise et tydeligt billede af den registrerede forhandler.

• Navnet, der er registreret på SumUp-profilen, skal stemme overens med navnet på alle dokumenter.

Format

• Hvis du uploader dit pas som id, skal du sørge for, at siden med din underskrift er inkluderet, hvis den er adskilt fra fotosiden.

• De uploadede billeder skal være tydelige, af god kvalitet og vise hele dokumentet.

De uploadede dokumenter/billeder skal være mindre end 10 MB. (Hvis du ikke kan uploade dokumenterne, eller hvis filerne er for store, kan du sende dem via e-mail til vores Onboarding Team).