Sådan foregår en verifikation

1. Når du har tilmeldt dig, skal du logge ind på din SumUp-profil via en webbrowser eller appen.

2. Vælg verifikationsbanneret øverst på skærmen, og følg vejledningen for at scanne dit ID, indsende en selfie og blive verificeret.

I visse tilfælde kan vi kontakte dig for at bede om yderligere dokumenter, der er nødvendige for at fuldføre verifikationen.

Jeg nærmer mig min verifikationsgrænse

Verifikationen kan tage et par dage. Kontakt os for at fremskynde verifikationsprocessen, hvis du forventer at nå din grænse snart.

Yderligere verifikationsdokumenter

Hvis det er nødvendigt, sender vi dig en e-mail for at bede om nogle af følgende oplysninger. Du kan enten uploade dine dokumenter eller vedhæfte dem som svar på den e-mail om verifikation, som vi har sendt til dig.

• ID og en selfie – officiel billedlegitimation som f.eks. et pas og et pasfoto, der tydeligt viser dit ansigt

• Bevis på hjemmeadresse – f.eks. forbrugsregninger, kontoudtog eller en lejekontrakt dateret inden for de sidste 6 måneder

• Bevis for forretningsaktivitet – f.eks. fakturaer, scanninger af visitkort, links til en online tilstedeværelse

• Anden virksomhedsdokumentation – f.eks. virksomhedens registreringsnummer, stiftelsesdokument, årsregnskab, vedtægter eller generalforsamlingsreferater, fuldmagtsbrev

Sørg for, at alle dokumenter er tydelige, gyldige og bærer navnet på den registrerede SumUp-profilindehaver. Uklar eller ugyldig dokumentation kan forlænge verificeringsprocessen.

Vi bekræfter din verifikation via e-mail.