1. Gå til “Fakturaer“ i din SumUp App.

2. Tryk på symbolet for indstillinger i øverste højre hjørne.

3. Vælg “Virksomhedsoplysninger og -adresse”.

4. Tryk på det afrundede symbol for at vælge eller fjerne dit logo.

Logoet vises nu på dine fakturaer.

1. Log ind på din SumUp App.

2. Tryk på “Mere“.

3. Vælg “Fakturaer”.

4. Tryk på symbolet for indstillinger.

5. Nu kan du trykke på de relevante virksomhedsoplysninger og skatteoplysninger for at ændre dem.

Bemærk, at landet indstilles som standard efter din SumUp-profil og ikke kan ændres.

1. Log ind på din SumUp-profil.

2. Klik på “Fakturaer”.

3. Vælg “Virksomhedsoplysninger“.

4. Tryk på "Enkeltmandsvirksomhed" eller "Virksomhed" afhængigt af din virksomhed, eller rediger dine virksomhedsoplysninger og skatteregistreringsoplysninger.

Bemærk, at landet indstilles som standard efter din SumUp-profil og ikke kan ændres.

Hvis du har et firmalogo, kan du uploade eller ændre det.

Bemærk:

Hvis du fungerer som enkeltmandsvirksomhed, skal dit virksomhedsnavn være dit fulde navn.

Hvis du har brug for at tilføje moms på dine fakturaer, kan du aktivere denne indstilling. Hvis du ikke har brug for at tilføje moms, skal du sørge for, at den er deaktiveret.