Hvad sker der, hvis jeg ser en advarsel?

Vi tjekker alle adgangskoder under tilmeldingen. Hvis den adgangskode, du har valgt, er kompromitteret, skal du vælge en anden. Vi anbefaler kraftigt, at du også ændrer din adgangskode andre steder.

Hvordan afsløres adgangskoder?

Svindlere kan forsøge at få adgang til private oplysninger via phishing-angreb. Lær at genkende phishing-svindel for at beskytte dig selv.

Hvordan kan jeg beskytte min profil?

Hvis du opretter sikre adgangskoder, giver det ekstra beskyttelse mod hackere. Vi anbefaler adgangskoder, der følger disse regler:

• Længde på mindst 8 tegn

• Blanding af bogstaver og tal

• Inkluder specialtegn, f.eks. symboler eller skilletegn

Varier altid dine adgangskoder for at undgå “credential stuffing”, hvor svindlere bruger almindelige eller lækkede adgangskoder til at hacke profiler. På den måde er dine andre profiler og konti stadig sikre, selvom én adgangskode bliver kompromitteret.

Hvor sikker er min adgangskode?

Se, hvor almindelig din adgangskode er for at vurdere, hvor sårbar den er, og skift din adgangskode, hvis det er nødvendigt.