Samlede omkostninger

Luftkortlæseren sælges til en engangspris på 199 kr. (ekskl. moms, inkl. forsendelse). Der er intet månedligt abonnement, du betaler kun per transaktion.

Accepterede kort

SumUp Air kan behandle følgende kredit- eller betalingskort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay.

Betalingsmetoder

Med en registreret SumUp -profil og denne kortlæser kan du levere betalingsmulighederne for chip & PIN og kontaktløs (NFC), herunder Apple Pay og Google Pay.

Kvitteringer

Giv kunderne deres kvitteringer via e -mail, SMS, cloudprint/deling og mobile printere.

Refunderinger

Tilbagebetalinger kan foretages via SumUp -appen eller din online profil.

Drikkepenge

En drikkepengefunktion kan aktiveres, så kunderne kan give drikkepenge.

Medarbejderprofiler

I SumUp -appen eller din profil kan du oprette flere underprofiler, så dine medarbejdere kan logge ind på appen uden at have adgang til dine profiloplysninger.

Batteri

Oplad din kortlæser med det micro-USB-kabel, der følger med, ved at forbinde det til din computer eller en anden strømkilde. Et fuldt opladet batteri holder til 500+ transaktioner.