Bemærk:

Alternativt kan du her læse om, hvordan du opretter en faktura via din SumUp-profil.

Generér en faktura ved hjælp af SumUp Appen

1. I din SumUp App skal du trykke på “Mere” i nederste højre hjørne og vælge “Fakturaer”.

2. Tryk på “Ny faktura” for at begynde at oprette en faktura.

3. Tryk på "Fakturanummer" for at tilføje et fakturanummer og en udstedelsesdato. Du kan også bruge afsnittene “Vilkår” eller “Forfaldsdato” til at redigere betalingsfristen.

Bemærk: Når du har indstillet fakturanummeret, fortsætter alle fremtidige fakturaer i rækkefølge efter dette nummer, indtil du ændrer det.

1. Tryk på “Tilføj kunde”, og udfyld de relevante kundeoplysninger, eller tryk på “Kunder” for at tilføje en kunde fra din kundeliste eller dine telefonkontakter.

Bemærk: Når detaljerne er tilføjet, skal du trykke på “Gem kunde” for at tilføje en kunde til din kundeliste eller gemme ændringer til en eksisterende kunde.

2. Vælg “Tilføj produkt”, og udfyld produktoplysningerne, eller tryk på “Dine produkter” for at bruge et produkt fra dit produktkatalog.

Bemærk: Tryk på “Gem produkt”, når du har tilføjet de relevante detaljer, for at gemme et produkt i dit produktkatalog til fremtidig brug. Tryk på “Gem ændringer” for at gemme ændringer af eksisterende produkter.

3. Du kan også tilføje flere produkter ved at vælge “Tilføj produkt” igen eller fjerne et produkt ved at trykke på “Tilføj produkt”.

1. Når du har tilføjet alle detaljer, skal du trykke på “Fortsæt”.

2. Kontrollér og redigér modtagerens e-mailadresse, hvis det er nødvendigt, og tilføj eventuelt også en besked og en vedhæftet fil.

3. Tryk på “Send” for at sende din færdige faktura til den e-mailadresse, du har indtastet.

Du modtager derefter en bekræftelse af, at fakturaen er blevet sendt, og vender tilbage til startsiden for fakturaer.

Bemærk:

Du kan se, gemme eller slette fakturaen når som helst under oprettelsesprocessen ved at trykke på de tre prikker i øverste hjørne.

Se vores guides til, hvordan du tilpasser de oplysninger, der vises på din faktura, og hvordan betaling fungerer med fakturaer.