Hvordan aktiverer jeg mit kort?

Når du har modtaget dit SumUp Card, kan du indstille din PIN-kode.

1. Log ind på din SumUp App eller SumUp-profil.

2. Gå til "SumUp Card" i menuen.

3. Klik på knappen “Indstil PIN-kode” under Indstillinger.

4. Indtast den PIN-kode med fire cifre, du vil bruge, og klik på “Bekræft”.

Når kortet er aktiveret, vil din næste udbetaling blive sendt til det. Du kan ændre udbetalingsmetoden tilbage til bankoverførsel når som helst.

Hvordan ændrer jeg min PIN-kode?

1. Log ind på din SumUp-profil.

2. Klik på "SumUp Card" i menuen til venstre.

3. Under Indstillinger skal du klikke på knappen "Indstil PIN-kode" og derfra vil du kunne ændre din PIN-kode.