Aktiver og angiv en PIN-kode

1. Klik på fanen "SumUp Card" i menuen til venstre i din SumUp-profil.

2. Vælg "Kort", og klik på "Aktiver".

3. Bekræft dit kort ved at indtaste de sidste fire cifre i det lange kortnummer, og klik på "Bekræft".

4. Indtast den firecifrede PIN-kode, som du vil bruge, og klik på "Bekræft".

Når kortet er aktiveret, vil din næste udbetaling blive sendt til det. Du kan når som helst ændre udbetalingsmetoden til bankoverførsel igen.

Bemærk:

Du kan til enhver tid nemt ændre din PIN-kode i din SumUp-profil.