Tilføj afhentningsmuligheder

1. Klik på “Netbutik” på startskærmen under din SumUp-profil.

2. Vælg “Indstillinger” og derefter “Forsendelse og afhentning”.

3. Tryk på “Tilføj afhentningsmetode” under afsnittet om afhentning.

4. Giv afhentningsmuligheden et navn. Du kan bruge op til 80 tegn.

5. Navngiv din afhentningsmetode, og angiv afhentningsstedet.

6. Du kan vælge at tilføje yderligere oplysninger som f.eks. forventet afhentningstidspunkt og -dato.

7. Tryk på "Gem" for at bekræfte.

Du kan redigere dine indstillinger for kundenotifikationer for at administrere, hvordan dine kunder bliver informeret om status for deres ordrer.

Indstil leveringsmuligheder

Alternativt kan du indstille forsendelsesmetoder, så dine kunder kan få deres produkter leveret i stedet.