Fejlmeddelelser

Meddelelse til iOS App

"Noget gik galt! Prøv venligst igen."

Meddelelse til Android App

"Vi arbejder hårdt på at løse problemet. Prøv venligst igen senere."

Hvad kan jeg gøre, når der opstår serverfejl

Denne fejl er ofte kun midlertidig. Prøv at vente et par minutter – eller måske kun et par sekunder – før du prøver igen. Så fungerer appen sandsynligvis, som den skal igen.

Hvis du oplever dette problem i din browser, kan du prøve at genindlæse websiden. Klik på knappen "opdater" på browserens værktøjslinje eller tryk på F5. Din browser vil kontakte webserveren og bede om siden igen, og dette kan muligvis løse dit problem.

Hvis ovenstående ikke virker, kan det hjælpe at vente lidt, før du vender tilbage til hjemmesiden. SumUp oplever et problem, men du kan være sikker på, at vi arbejder hårdt på at løse det så hurtigt som muligt! Prøv at åbne hjemmesiden igen senere, og så vil vi vædde med, at den fungerer korrekt igen. Vi beklager ulejligheden.