Almindelige grunde til, at transaktioner mislykkes

Vores kortlæsere accepterer betalinger fra en lang række kortudstedere, men der er nogle, vi ikke understøtter i øjeblikket. Her er en komplet liste over kortudstedere, som vi understøtter.

Det kan være noget så enkelt som at indtaste den forkerte PIN-kode, overskride en daglig betalingsgrænse eller ikke have tilstrækkelige midler på kontoen. Chips, der ikke fungerer eller ikke længere er magnetiske, kan også afbryde betalinger. Det samme kan ske, hvis kortet fjernes for hurtigt.

Hvis problemet fortsætter, bør din kunde kontakte sin bank for at sikre, at deres kort ikke er blokeret.

Kortbetalinger skal afsluttes inden for et vist tidsrum. Hvis betalingen tager for lang tid, bliver transaktionen afbrudt, og du er nødt til at prøve igen.

Hvis appen af en eller anden årsag lukkes under betalingsprocessen, bliver transaktionen muligvis afbrudt. Det findes der dog en nem løsning på. Åbn appen igen, og prøv igen.

Ind imellem svigter internettet for os alle. Tjek din forbindelse, og prøv igen.

Hvis din forbindelse stadig er for svag, kan du prøve at gå lidt tættere på din Wi-Fi-router. Hvis du bruger et mobilnetværk, har du ofte bedre forbindelse udenfor eller ved hoveddøre og vinduer.

For at opretholde sikkerheden er der et par grænser for uverificerede SumUp-profiler. Før verificeringen afsluttes, er der en behandlingsgrænse, og når du når den, kan du ikke foretage flere transaktioner.

Men bare rolig, verificering er i de fleste tilfælde en hurtig og automatisk proces. Her kan du læse mere om verificeringsgrænser, samt hvordan du fremskynder processen.

Vi har en minimumstransaktionsgrænse på 8 DKK. Alle kortbetalinger under dette beløb vil mislykkes.

Hvad sker der, når en transaktion mislykkes

Din SumUp App eller kortlæser giver dig besked i realtid, hvis en transaktion mislykkes. Transaktionen vil stadig blive opført i din salgshistorik, men med et rødt kryds ved siden af, hvilket indikerer, at den ikke gik igennem.

Få mere at vide i vores praktiske vejledning til status for transaktioner.