Send et betalingslink

1. Klik på “Betalingslinks” i menuen til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg “Opret betalingslink”.

3. Tilføj et beløb til betaling og en beskrivelse, og klik på “Opret link”.

4. Kopiér linket, og del det via din foretrukne kommunikationskanal.

Bemærk:

Hvis du indtaster en produktbeskrivelse, bliver det nemmere for kunderne at huske transaktioner, og det hjælper dig med at undgå tilbageførsler.

Når din kunde har indtastet deres kreditkortoplysninger og bekræftet transaktionen, vil du kunne se, at transaktionen er godkendt i din salgshistorik.