Opret nye betalingslinks

1. Klik på “Betalingslinks” i menuen til venstre under din SumUp-profil.

2. Tilføj derefter et beløb til betaling og en beskrivelse i feltet til oprettelse af betalingslinks, og klik på “Opret link”.

3. Kopiér linket, og del det via din foretrukne kommunikationskanal.

Undgå betalingstvister

Hvis du indtaster en produktbeskrivelse, bliver det nemmere for kunderne at huske transaktioner, og det hjælper dig med at undgå tilbageførsler.

Hvordan kunderne betaler

Kunderne gennemfører betalingen ved at åbne det link, de har fået tilsendt, indtaste deres oplysninger og trykke på "Betal".

Hvordan ved jeg, om det er blevet betalt?

Du kan nemt tjekke status for dit betalingslink for at se, om dit link er blevet betalt.