Download dit produktkatalog

1. Log ind på din SumUp-profil i en webbrowser, og vælg fanen “Produkter” fra panelet til venstre.

2. Vælg “Eksporter” i øverste højre hjørne af skærmen for at forberede en CSV-fil til download.

3. Klik på “Download .csv-fil” for at gemme en skabelon, der indeholder hele dit produktkatalog.

Masserediger dine produkter

Efter eksporten kan du redigere produkter i skabelonen og bruge den til at opdatere dit eksisterende produktkatalog.