Aktiver kontantbetalinger

1. Tryk på profilikonet i øverste hjørne af skærmen i SumUp Appen.

2. Vælg "Kontante betalinger".

3. Aktiver skifteknappen "Modtag kontantbetalinger" for at aktivere muligheden for at modtage kontantbetalinger.

Tilslut et kasseapparat

Kasseapparater kan kun tilsluttes via kasseapparatkompatible kvitteringsprintere.

1. Når du har tilsluttet kvitteringsprinteren til din POS Lite og udskriver en testkvittering, skal du tilslutte kasseapparatet til kasseapparatstikket på printeren.

2. Åbn SumUp Appen, tryk på profilikonet i hjørnet af skærmen, og vælg "Printer".

3. Tryk på "Åbn kasseapparat" for at teste kasseapparatet.

4. Du kan også aktivere "Åbn kasseapparat automatisk" for automatisk at åbne kasseskuffen efter hver kontanttransaktion.

Modtag kontantbetalinger

Når opsætningen er gennemført, kan du begynde at tage imod kontantbetalinger.