Vi anbefaler at installere firmwareopdateringer, når de bliver tilgængelige, da det vil forbedre pålideligheden og hastigheden af dine transaktioner.

Søg efter tilgængelige opdateringer

Hvis du foretager en transaktion, og forbindelsen mellem terminalen og appen er etableret, tjekker enheden automatisk, om en firmwareopdatering er tilgængelig.

Du kan desuden selv tjekke status ved at gøre følgende:

1. Tryk på "Mere" i SumUp Appen.

2. Vælg "Betalingsmetoder".

3. Tryk derefter på din SumUp kortlæser. Hvis en opdatering er tilgængelig, vil du se en meddelelse, der beder dig om at installere opdateringen.