Når du åbner din salgshistorik, kan du se status for alle dine transaktioner.

Hvordan ser en vellykket transaktion ud?

Når du bruger SumUp til at modtage betalinger, vil du modtage live bekræftelse af, om din betaling var vellykket. Både din kortlæser og SumUp Appen underretter dig om en vellykket transaktion.

Sådan vil en vellykket transaktion se ud under din SumUp-profil eller i SumUp Appen:

1. En vellykket transaktion

2. En vellykket kortbetaling udbetalt til din bankkonto

3. En vellykket kortbetaling udbetalt til dit SumUp Card

4. En refunderet transaktion

Hvis du vil have mere dybdegående information om transaktionen, skal du blot klikke på selve transaktionen. Herefter åbnes en digital kvittering.

Hvordan genkender jeg en mislykket transaktion?

Hvis en transaktion mislykkes, enten på grund af et afvist kort eller et timeout, eller fordi Bluetooth-forbindelsen blev afbrudt, underretter din kortlæser og SumUp Appen dig i realtid.

1. En mislykket transaktion

2. Der blev anmodet om en tilbagebetaling for denne kortbetaling.

Vigtigt:

For at garantere sikkerhed på allerhøjeste niveau annullerer SumUp alle transaktioner, der ikke gennemføres inden for en bestemt tidsramme (timeout).