Tilføj en betalingspåmindelse

1. Klik på “Fakturaer” under din SumUp-profil.

2. Tryk på “Ny faktura”, og opret en faktura.

3. Marker afkrydsningsfeltet for påmindelser på skærmen, hvor du kan tilføje modtagere og en besked.

Hvis fakturaen ikke betales fuldt ud, modtager din kunde påmindelsen dagen efter forfaldsdatoen. En meddelelse om påmindelsen vil blive vist i din fakturahistorik. Yderligere påmindelser udsendes tre og syv dage efter forfaldsdatoen.

Bemærk:

Når du har markeret afkrydsningsfeltet og sendt fakturaen, kan påmindelsen ikke længere annulleres. Den sendes dog kun, hvis fakturaen ikke betales fuldt ud.