Ændring af dine virksomhedsoplysninger

For at gøre det skal du sende os en e-mail, der indeholder:

• Virksomhed i en anden juridisk kategori end enkeltmandsvirksomhed: En kopi af dit officielle virksomhedsregistreringsdokument, som skal indeholde det nye virksomhedsnavn eller den nye virksomhedsadresse.

• Enkeltmandsvirksomhed/freelancer: En kopi af en leverandørs faktura eller et link til en online tilstedeværelse, som f.eks. en hjemmeside med en juridisk meddelelse eller en professionel Facebook-side.

Vi bekræfter ændringen.

For at ændre underskriveren af en virksomheds SumUp-profil skal du sende os legitimation fra en direktør i virksomheden, som angivet i virksomhedsregistreringen, og en fuldmagt i den nye underskrivers navn underskrevet af den førnævnte direktør via e-mail.

Når ændringen er foretaget, modtager du en bekræftelse via e-mail.

Vi tilføjer gerne dine momsoplysninger, når du har sendt dem til vores Support Team via e-mail. Vi bekræfter ændringen via e-mail.

Bemærk: Dit momsnummer starter med en landekode på 2 bogstaver efterfulgt af 8 cifre.

Vi har samlet alt, hvad du har brug for at vide om tilpasning af de oplysninger, der vises på dine kvitteringer, i vores praktiske guide.

Ændring af den juridiske kategori vurderes individuelt på grundlag af den enkelte sag. Send os dine nye virksomhedsregistreringsdokumenter via e-mail, og angiv årsagen til denne ændring. Vi bekræfter ændringen via e-mail.

Bemærk: Vær opmærksom på, at vi kan bede dig om yderligere dokumenter.

Luk din SumUp-profil

Hvis du ønsker at lukke eller slette din SumUp-profil, skal du sende en e-mail til vores Support Team, for de er de eneste, der kan lukke din profil for dig. Skriv tydeligt, om du vil lukke eller slette din SumUp-profil.

Bemærk:

Når din profil er lukket, kan du ikke downloade transaktions- og udbetalingsrapporter. Sørg for, at du har gemt alle de oplysninger, du har brug for, før du lukker din profil.