Leveringsomkostninger

Leveringen er helt gratis.

Leveringstid for kort

Det kan tage op til 15 dage for dit kort at nå frem til dig, afhængigt af hvor du bor og den afstand, som kortet skal tilbagelægge.

Sørg venligst for, at dit navn og din leveringsadresse stemmer overens med de oplysninger, som du angav, da du bestilte kortet, ellers kan du opleve forsinkelser i modtagelsen af det.

Mit kort er ikke blevet leveret

Forkerte eller ugyldige adresser, der angives under bestillingen, kan ikke ændres, og dit kort vil enten blive returneret til os eller blive leveret til den oplyste adresse. Du er dog stadig beskyttet, da du ikke kan bruge dit SumUp Card, før du har aktiveret det og valgt en PIN-kode.

Hvis dit kort stadig ikke er leveret efter 15 dage, bedes du kontakte vores Support Team.