Sådan fungerer medarbejderprofiler

Medarbejderprofiler har unikke login-oplysninger med deres egen e-mailadresse og adgangskode. Men alle salg udbetales til den bankkonto, der er registreret under din hovedprofil. Medarbejdere kan ikke ændre eller se profiloplysninger eller tilføje en separat bankkonto.

Dit produktkatalog har samme indstillinger som hovedprofilen. Det betyder, at medarbejderne ikke kan aktivere eller deaktivere produkter, der vises ved kassen, eller administrere produktoplysninger eller kategorier.

Du kan til enhver tid aktivere og deaktivere medarbejderprofiler, administrere deres tilladelser og oprette en ny adgangskode under din SumUp-profil eller i appen. Da profiler er forbundet med salgshistorikker, kan medarbejderprofiler deaktiveres, men ikke slettes permanent.

Opret medarbejderprofiler, og administrer tilladelser

Du kan oprette medarbejderprofiler for at administrere, hvem der kan udstede refunderinger og se historikker under din SumUp-profil eller via appen ved at følge vores vejledninger nedenfor:

1. I SumUp Appen skal du vælge profilsymbolet i øverste hjørne.

2. Vælg "Medarbejdere", og klik derefter på "Tilføj ny medarbejder".

3. Indtast en e-mailadresse og en adgangskode. Det bliver din medarbejders login-oplysninger.

4. Markér de relevante felter for at give dine medarbejdere tilladelse til at se alle transaktioner udover deres egne og til at udstede refunderinger.

Bemærk: Du kan ændre disse tilladelser når som helst ved at vende tilbage til medarbejderafsnittet i appen eller under din profil, vælge din medarbejder og tilføje eller fjerne markeringen i de relevante felter.

5. Bekræft ved at klikke på "Tilføj medarbejder".

1. Klik på profilsymbolet i øverste højre hjørne under din SumUp-profil.

2. Vælg "Medarbejdere".

3. Klik på den blå knap "Tilføj ny medarbejder" i øverste hjørne.

4. Indtast en e-mailadresse og en adgangskode. Det bliver din medarbejders login-oplysninger.

5. Marker de relevante felter for at give din medarbejder tilladelse til at se virksomhedens salgshistorik og refundere transaktioner.

Bemærk: Hvis du skifter mening, kan du når som helst ændre dette ved at vende tilbage til medarbejderens fane enten i appen eller under din profil, vælge medarbejderen og tilføje eller fjerne markeringen i de relevante felter.

6. Bekræft ved at klikke på "Tilføj medarbejder".

Kontrollér individuelle medarbejderes salg

1. Klik på fanen "Start" i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg "Salg".

3. Klik på "Medarbejdere" i den øverste navigationslinje.

4. Indtast medarbejderens e-mailadresse, og klik på “Anvend”.

For at indsnævre din søgning kan du også vælge dato og tid, betalingsmetode og transaktionsstatus.