Beskyttelse af dine data

Alle data, som vores SumUp kortlæsere har adgang til, krypteres øjeblikkeligt og sendes sikkert til vores servere. Uanset om du bruger en offentlig eller privat internetforbindelse, er dine data sikre.

Vores servere opbevares i et sikkert anlæg, og alle vores medarbejdere handler i overensstemmelse med strenge sikkerhedspolitikker. Udover disse foranstaltninger opfylder – og i mange tilfælde overgår – al SumUp-software og -hardware de strenge sikkerhedsstandarder fastlagt i PCI-DSS (Payment Industry Data Security Standard). PCI-DSS er en politik i betalingsindustrien, som fokuserer på kreditkorttransaktioner, og politikken understøttes af alle større kreditkortorganisationer.

Her forklarer vi, hvad du skal gøre, hvis du mister din Air kortlæser, eller den bliver stjålet, og giver tilsvarende oplysninger om din 3G kortlæser.