Se vores dedikerede artikel for at få flere oplysninger om, hvad udbetalingsrapporter er.

Gensend eller eksporter en rapport

1. Vælg fanen "Start" i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på "Alle rapporter" og vælg derefter "Udbetalingsrapport" fra feltet "Udbetalinger og gebyrer" i højre side af siden.

3. Et vindue vil dukke op med valg af månedlige eller daglige rapporter:

1. Klik på "Daglig", og vælg en bestemt dato.

2. Klik på "Månedlig", og vælg en måned og et år.

4. Nu skal du vælge, om du vil eksportere eller sende din fil:

• For at eksportere: Vælg "Eksporter fil" under "Handling", og klik på den blå "Eksporter fil"-knap i nederste højre hjørne.

• For at sende: Vælg "Send til e-mail". Skriv din e-mailadresse nedenfor, og tryk derefter på “Send fil“ nederst til højre.

Bemærk: Du kan tilføje et komma efter hver e-mailadresse for at sende til flere modtagere.

Bemærk

For daglige udbetalingsrapporter skal du vælge datoen for udbetalingen og ikke datoen for transaktionen, eller når pengene nåede din bankkonto. Du kan ikke generere daglige rapporter for aktuel dag eller månedlige rapporter for aktuel måned.

Find en bestemt udbetaling

1. Vælg fanen "Start" i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg derefter "Udbetalinger".

3. Filtrer efter en bestemt udbetaling efter dato, udbetalingsmetode eller beløb, eller søg efter udbetalings-id.

4. Klik på din udbetaling for at se detaljer om den.

5. Klik på "Eksporter" for at downloade rapporten.