Blokér dit SumUp Card

1. Klik på fanen “SumUp Card” i menuen til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på “Kort”, og aktivér derefter skifteknappen “Spær kort”.

3. Klik på “Spær kort” for at bekræfte.

Kontakt vores Support Team for at blokere dit kort permanent. Hvis du giver os besked om dit mistede eller stjålne kort, kan vi permanent blokere kortet og sende dig et nyt.

Du kan også ændre din PIN-kode for at få mere fred i sindet.

Har du mistet dit kort?

Du kan også annullere og sende bud efter et nyt SumUp Card, hvis det er uigenkaldeligt væk eller beskadiget.