Blokér mit SumUp Card

1. Klik på fanen “SumUp Card” i menuen til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på “Kort”, og aktivér derefter skifteknappen “Spær kort”.

3. Klik på “Spær kort” for at bekræfte.

Du kan ændre din PIN-kode når som helst for at øge sikkerheden.

Har du mistet dit kort?

Du kan også annullere og sende bud efter et nyt SumUp Card, hvis det er uigenkaldeligt væk eller beskadiget.

Fjern blokering af dit SumUp Card

1. Klik på fanen “SumUp Card” i menuen til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på “Kort”, og deaktivér derefter skifteknappen “Spær kort”.