Opret forbindelse til Wi-Fi eller mobildata

Vælg imellem at oprette forbindelse til Wi-Fi eller få adgang til ubegrænsede mobildata via det indbyggede SIM-kort:

1. Tryk på eller træk i pilen øverst på din Solos skærm.

2. Vælg “Forbindelser”.

• For at bruge Wi-Fi skal du slå skifteknappen til Wi-Fi til. Din Solo vil søge efter sikre netværk, du kan oprette forbindelse til, eller automatisk oprette forbindelse til et kendt netværk.

• Mobildataforbindelse – Tryk på "Mobildata", og aktiver skifteknappen for mobildata for automatisk at oprette forbindelse til det stærkeste tilgængelige mobilnetværk.

Løs problemer med forbindelsen

• Nulstil Wi-Fi på din enhed – slå Wi-Fi fra på din enhed, og slå det derefter til igen for at nulstille forbindelsen

• Nulstil din trådløse router – sluk for din router, og tænd den derefter igen for at nulstille dit netværk

• Genstart din enhed – sluk din enhed, og tænd den igen ved hjælp af tænd/sluk-knappen

• Gå tættere på routeren – gå tættere på Wi-Fi-kilden for at få en bedre forbindelse