Bemærk, at alle de printere, der er nævnt i denne artikel, skal bruges sammen med SumUp Appen til at udskrive kvitteringer for transaktioner, der accepteres med Air kortlæser.

Understøttede bærbare printere

• Mobil Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R210iK / BEGE

• Mobil Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Tilslut din mobile enhed og printer

Trinene nedenfor indeholder vejledning til, hvordan du tilslutter din mobilenhed til en af de understøttede bærbare printere:

1. Sørg for, at iOS-mode er deaktiveret på din printer (vejledning nedenfor), og tænd din printer.

2. Vælg indstillingerne på din enhed. Klik på " Indstillinger " og “Bluetooth” for at tænde for din Bluetooth.

3. Vælg den printer du har, angivet under "Enheder".

4. Når der anmodes om en pinkode, skal du indtaste 0000 og trykke på "Opret forbindelse".

5. Når du har oprettet forbindelse, skal du logge på SumUp Appen og trykke på   "Mere" i højre hjørne af menulinjen.

6. Tryk på "Printer" og vælg din printer.

7. Din printer og din SumUp App er nu forbundet. Du kan trykke på "Udskriv testside" i appen for at lave et testudskrivning.

Sådan deaktiveres iOS-mode:

1. Tænd for printeren.

2. Åbn papirføderen.

3. Tryk først på tænd/sluk-knappen, og hold den nede. Mens du holder tænd/sluk-knappen nede, skal du trykke på knappen til papirføderen, indtil printeren bipper.

4. Luk papirdækslet. En kvittering med teksten “iOS mode disabled!! Please reboot printer" udskrives.

5. Efter genstart af printeren kan enheden bruges med en Android-smartphone / tablet.

6. Gentag proceduren for at nulstille til iOS.