Hvis du ikke kan finde dem, kan du gensende udbetalingsrapporter direkte til din indbakke på følgende måde.

Daglig udbetalingsrapport

I en daglig udbetalingsrapport finder du alle transaktioner, der var inkluderet i den afregning, der blev udbetalt til din bankkonto tidligere samme dag. Bemærk venligst, at dette ikke betyder, at pengene vil være tilgængelige på din bankkonto med det samme. Afhængigt af din bank og ugedagen kan det tage 3-5 bankdage, før pengene ankommer på din bankkonto.

Bemærk

Hver udbetaling har et udbetalings-id (PID), der ser således ud på dit kontoudtog: PID123-SUMUP.

Månedlig udbetalingsrapport

I en månedlig udbetalingsrapport finder du hver eneste daglige udbetaling, der er blevet overført til din bankkonto i løbet af den foregående måned. Din månedlige rapport er en oversigt over alle dine udbetalinger. Du modtager din månedlige udbetalingsrapport i begyndelsen af den følgende måned.

Du kan bruge denne rapport til regnskab, da den også har en oversigt over alle transaktioner, der var inkluderet i de daglige udbetalinger i den foregående måned.

Bemærk

Kun afregninger, der rent faktisk blev udbetalt i den foregående måned, er inkluderet i den månedlige udbetalingsrapport. Kortbetalinger, der blev behandlet i den foregående måned, men udbetalt den næste måned, kan findes i den næste måneds rapport.

Faktura for månedlige transaktionsgebyrer

Sammen med hver månedlig udbetalingsrapport sender vi dig en faktura med detaljer om de samlede transaktionsgebyrer for den pågældende periode. Bemærk, at dette beløb allerede er trukket fra dine udbetalinger.

⇨ Mangler du noget? Sådan sender og eksporterer du udbetalingsrapporter igen.

⇨ Du kan finde flere oplysninger om skattemæssig overholdelse her.