Ændring af din udbetalingsmetode

Du kan enten sende dine penge til dit SumUp Card eller direkte til en bankkonto hos en tredjepart.

1. Klik på profilsymbolet i øverste højre hjørne under din SumUp-profil.

2. Vælg “Indstillinger”, og vælg derefter imellem:

• “Direkte til bankkonto” for at modtage pengene på din bankkonto inden for 3-5 hverdage

• “SumUp Card” for udbetalinger næste dag til dit SumUp Card

3. Tjek pop-op-meddelelsen, og klik på “Fortsæt” for at bekræfte ændringen.

Du kan også ændre dine udbetalingsindstillinger i afsnittet SumUp Card ved at klikke på “Kort” og derefter klikke på knappen i feltet “Salgsudbetalinger”.

Du kan når som helst ændre dine bankoplysninger for at ændre den bankkonto hos en tredjepart, du modtager dine penge på.

Ændring af din udbetalingsfrekvens

Du kan ændre din udbetalingsfrekvens for udbetalinger direkte til bankkonto. Udbetalinger til SumUp Card er altid indstillet til næste dag.

1. Klik på profilsymbolet i øverste højre hjørne under din SumUp-profil.

2. Vælg “Indstillinger” og derefter din foretrukne udbetalingsfrekvens:

• Dagligt – hver dag, undtagen helligdage og weekender

• Ugentligt – udbetalinger hver tirsdag

• Månedligt – udbetalinger den tredje hverdag i hver måned

Ændrede indstillinger påvirker kun fremtidige udbetalinger

Ændring af dine indstillinger vil kun påvirke udbetalingen af fremtidige salg. Allerede accepterede betalinger vil blive udbetalt i overensstemmelse med indstillingerne på det tidspunkt, hvor de blev accepteret.