Montering og afmontering af printeren

3G printeren er nem og hurtig at montere. Du skal blot sætte den øverste ende af din 3G kortlæser i åbningen i toppen af printeren og skubbe den nederste ende nedad, indtil du hører den klikke på plads.

For at afmontere den skal du blot trykke på knappen på forsiden af printeren, imens du trækker kortlæseren opad.

Du kan finde flere tips og tricks til, hvordan du kan bruge din 3G printer i manualen.