Gensend kvitteringer

1. Vælg "Salg" i din SumUp-profil fra venstre side af startskærmen.

2. Vælg den transaktion, som du vil sende en kvittering for igen.

3. Tryk på symbolet i transaktionsoversigten, der ligner en afrevet kvittering, og vælg derefter "Send kvittering via e-mail".

4. Indtast modtagerens e-mailadresse, og klik på "Send".

Genudskriv kvitteringer

1. Aktiver udskrivning i SumUp App ved at oprette forbindelse til en Bluetooth-printer.

2. Klik på "Salg" nederst på skærmen.

3. Vælg den transaktion, som du vil genudskrive en kvittering for.

4. Tryk på "Kvittering" og derefter "Print kvittering", eller tryk på printerikonet i det øverste hjørne.

Hvorfor sende kvitteringer?

Kvitteringer er bevis for en transaktion, hvilket gør dem til potentielt værdifulde beviser, hvis nogen indgiver en anmodning om indhentning af oplysninger, en svindelrapport eller en tilbageførsel.