Adgang til redigeringsværktøj

1. Klik på fanen “Netbutik” i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på “Redigeringsværktøj til butik”.

Design din hjemmeside

Vælg “Hjemmeside” i rullemenuen, og tryk derefter på “Banner” for at redigere, hvordan din hjemmeside ser ud.

• Bannerbillede – Vælg plus-symbolet for at tilføje et billede på maks. 10 MB. Vi anbefaler, at du bruger et billede på 1200 x 600 pixels eller derover. Tilføj en beskrivende alt-tekst for at forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og brugbarhed.

• Overskrift og beskrivelse– Skriv en overskrift og beskrivelse, som skal vises på din hjemmeside.

• Knap – Rediger den tekst, der vises på bannerknappen. Når dine kunder klikker på den, vil de blive ført videre til de produkter, du har til salg.

Brug justeringsmulighederne til at vælge, hvor på skærmen denne tekst vises. Alternativt kan du aktivere eller deaktivere din overskrift, beskrivelse og knap individuelt ved hjælp af skifteknappen ved siden af dem i redigeringsværktøjet.

Tilføj et sæt udvalgte produkter til din hjemmeside ved at vælge “Hjemmeside” i rullemenuen og derefter “Produktkollektion”.

Vælg “Hjemmeside” i rullemenuen. Vælg “Tilføj afsnit”, og vælg derefter den type afsnit, du vil tilføje.

• Produktkollektion – tilføj endnu et sæt på op til otte produkter for at promovere det, du sælger på din hjemmeside

• Tekst med billede – tilføj afsnit med et billede, tekst og en call to action-knap. Knapper kan sende kunderne videre til din produktliste, en produktkategori, et specifikt produkt eller et eksternt websted.

• Tekst – tilføj en ekstra overskrift på din hjemmeside

Når du har tilføjet afsnit, kan du flytte dem op og ned i sidepanelet for at ændre rækkefølgen. Alternativt kan du vælge et afsnit og derefter vælge “Slet afsnit” for at fjerne det.

Vælg “Hjemmeside” i rullemenuen, og vælg derefter “SEO” for at ændre dine SEO-indstillinger.

• Metatitel – Tilføj en titel, der skal vises i søgemaskineresultater.

• Metabeskrivelse – Tilføj en beskrivelse, der skal vises i søgemaskineresultater. Brug fulde sætninger, der indeholder nøgleord, som forklarer, hvad du laver, og hvad du sælger.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler om at få din netbutik vist højere oppe i søgemaskineresultaterne. Jo højere oppe du er, jo mere synlig bliver din butik, så du får bedre mulighed for flere salg.

Tilpas de globale indstillinger

Giv kunderne mulighed for at sortere og filtrere, når de gennemser dine produkter ved at vælge "Produktliste" i rullemenuen.

• Produktsortering – Giv kunderne mulighed for at ændre rækkefølgen på dine produkter efter pris, alfabetisk rækkefølge, eller hvor nyt produktet er i din butik

• Produktfiltre – Produkter kan filtreres efter de produktkategorier, du opretter

Du kan også redigere dine produkter, så de inkluderer billeder og beskrivelser, som vil blive vist i din netbutik.

Vælg “Indkøbskurv” i rullemenuen for at vælge imellem et layout for indkøbskurven, der enten er kompakt eller viser alle oplysninger.

Vælg "Sidehoved" i rullemenuen, og vælg "Indstillinger for sidehoved". Upload derefter et logo under afsnittet "Logo", eller klik på "Skift butiksnavn" for at ændre navnet på din butik.

Rediger navigationsmenuen for din netbutik for at gøre det nemmere for brugerne at finde det, de leder efter.

1. Vælg “Sidehoved” i rullemenuen, og vælg derefter “Indstillinger for sidehoved”.

2. Aktiver skifteknappen “Menu”, og vælg derefter “Rediger menu”.

3. Tryk på “Tilføj link”, og vælg de sider, der skal være tilgængelige i navigationsmenuen.

4. Skift rækkefølgen på punkterne i menuen ved at trække dem op og ned i sidepanelet ved hjælp af symbolet med seks prikker.

Vælg de tre prikker ved siden af et menupunkt, og vælg “Tilføj et underlink” for at tilføje sekundære navigationsindstillinger. Vælg “Omdøb” eller “Slet” for at ændre deres navn eller slette dem.

Du kan forbinde dine sociale medier ved at vælge “Sidefod” i rullemenuen og angive dit brugernavn i det relevante felt for at oprette forbindelse til din Facebook-, Instagram-, Pinterest- eller Twitter-konto uden @-symbolet.

Du kan også tilføje et link, så kunderne kan sende dig en besked via WhatsApp ved at indtaste dit telefonnummer.

Scroll til “Skrifttyper” i rullemenuen for at vælge imellem forskellige skrifttyper til overskrifterne i din netbutik.