Vis order med Netbutik

1. Vælg fanen “Netbutik” i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg derefter “Ordrer”.

Alternativt kan du gå til din netbutiks oversigtsside for at se de fem nyeste ordrer. Du kan se alle ordrer ved at klikke på “Vis alle ordrer”.

Fra denne oversigt kan du filtrere for at se alle ordrer eller kun ordrer, der endnu ikke er opfyldt. Klik på en ordre for at se detaljer som f.eks. hvad der blev bestilt, kundeoplysninger og forsendelsesoplysninger.

Få besked om ordrer

Hold dig opdateret om nye ordrer ved at aktivere ordrenotifikationer.

Skift ordrestatus

Når du har valgt en ordre fra oversigtssiden, kan du ændre dens ordrestatus til en af følgende:

Dette er standardstatussen for alle nye ordrer. Ikke-opfyldte ordrer er endnu ikke blevet behandlet, pakket og, hvis relevant, afsendt.

Når en ordre er klar til, at kunden afhenter den, kan du skifte status til “Klar til afhentning”. Din kunde vil automatisk modtage en meddelelse, der giver dem besked.

Når din ordre er færdigbehandlet, kan ordrestatussen opdateres til “Opfyldt”. Din kunde vil automatisk modtage en meddelelse, der giver dem besked.

Arkiverede ordrer er de ordrer, du ikke længere har brug for at se eller arbejde på, så de er gråtonede på ordrelisten.

Bestem, hvordan du holder dine kunder opdaterede om deres ordrer ved at ændre indstillingerne for kundenotifikationer.

Hvordan får jeg mine penge?

Find ud af, hvordan udbetalinger fungerer, så du altid ved, hvornår du modtager betaling.