Opret SumUp Fakturaer

Du kan nemt tilpasse de oplysninger, du deler med dine kunder, ved at ændre de oplysninger, der vises på dine fakturaer.

Dine fakturaer sendes til dine kunder som vedhæftede filer i en e-mail. Rediger faktureringsmails for at tilpasse den besked, du sender til dine kunder.

Ikke alene kan du redigere oplysningerne på dine fakturaer, du kan også ændre designet på dine fakturaer, så de passer til dit brand.

Spar tid, når du opretter fakturaer, ved at oprette et kundekartotek, så du hurtigt kan tilføje kunder til fakturaer og ikke behøver tilføje deres oplysninger hver gang.

På samme måde kan du også oprette et produktkatalog, som du kan vælge produkter fra. På den måde kan du nemt tilføje produkter til dine fakturaer med nogle få klik.

Begynd at sende fakturaer

Opret fakturaer i din SumUp-profil, eller lær, hvordan du bruger SumUp Appen til at oprette fakturaer på farten.