Bemærk:

Hvis du har et eksisterende katalog med produkter, kan du også importere flere produkter til dit produktkatalog på én gang.

Administrer dine produkter via SumUp-profilen

1. Klik på “Nyt produkt” i produktsektionen af fakturafanen.

2. Udfyld de relevante oplysninger, du kan bl.a. vælge at tilføje en produktbeskrivelse og et billede.

3. Tryk på “Gem” for at bekræfte.

Du kan også gemme produkter, imens du opretter en faktura via din SumUp-profil, ved at indtaste produktoplysningerne på skærmen til oprettelse af fakturaer og klikke på “Gem produkt”.

1. Tryk på de tre prikker ved siden af et produkts pris i produktsektionen af fakturafanen.

2. Vælg “Slet”.

3. Klik på “Slet” igen i pop-op-vinduet for at bekræfte.

1. Vælg det produkt, du vil redigere, i produktsektionen af fakturafanen.

2. Redigér de relevante oplysninger.

3. Klik på “Gem” for at bekræfte.

Alternativt kan du klikke på de tre prikker efter et produkts pris og vælge "Åbn" for at få redigeringsmulighederne vist.

1. Klik på “Fakturaer” under din SumUp-profil i panelet til venstre.

2. Vælg “Produkter” for at få dit produktkatalog vist.

Du kan søge efter produkter i dit produktkatalog med søgefunktionen øverst på siden. Alternativt kan produkter sorteres efter deres nummer, navn, beskrivelse eller pris.

Administrer dine produkter i appen

1. Tryk på “Nyt produkt” i produktkataloget.

2. Indtast de relevante oplysninger.

3. Tryk på “Gem” for at bekræfte.

Du kan også gemme et produkt direkte, imens du opretter en faktura i appen, ved at indtaste de relevante oplysninger og klikke på “Gem produkt”.

1. Tryk på blyantikonet i det øverste hjørne af produktkataloget.

2. Vælg de produkter, du vil slette.

3. Tryk på “Slet” for at bekræfte.

Tryk på et produkt i produktkataloget for at åbne muligheden for at redigere. Tryk på “Gem”, når du er tilfreds med ændringerne.

Du kan også gemme ændringer af et produkt direkte fra skærmen til oprettelse af fakturaer i appen ved at tilføje produktet, ændre oplysningerne og klikke på “Gem ændringer”.

1. I SumUp Appen skal du trykke på “Mere” i nederste hjørne.

2. Vælg “Fakturaer”.

3. Scroll ned til bunden af skærmen, og vælg “Produkter”.

Du kan også åbne denne liste fra skærmen til oprettelse af fakturaer ved at trykke på “Tilføj produkt” og derefter på “Dine produkter”.

Du kan søge efter produkter i dit produktkatalog ved hjælp af søgefunktionen øverst på skærmen. Alternativt kan du scrolle gennem produktkataloget, som er organiseret alfabetisk.

Bemærk:

Tilføjede produkter synkroniseres på tværs af SumUp-appen og -profilen og vil også være tilgængelige under både produkter og fakturaer.