Opdater dine kontaktoplysninger

1. Log på din SumUp-profil med en webbrowser, og vælg profilsymbolet i øverste højre hjørne.

2. Vælg "Login og sikkerhed".

3. Klik på "Skift" ud for e-mail-indstillingen i afsnittet med logonoplysninger.

4. Indtast din nye e-mailadresse, og klik på "Gem og fortsæt".

5. Vi sender dig en bekræftelseskode på SMS. Indtast den, og klik på "Verificer skift af e-mailadresse".

6. Derefter sender vi et link til din nye e-mailadresse. Klik på linket for at fuldføre ændringen af e-mailadressen.

Skift adgangskode

Hold din profil sikker ved at opdatere din adgangskode, når det er nødvendigt.